TERMENI ȘI CONDIȚII

Cum comand
1.Telefonic: la numărul +373-601-10-601;
2.Cerere oferta : pentru a cere o oferta de preț expediați email la adresa primalinie.md@gmail.com cu o descriere succinta despre proiectul sau cererea de ofertă, indicati suprafața de teren (în lungime și lațime), vîrsta utilizatorilor, descrieți locul amplasarii terenului (parc public, ograda, scoală, gradiniță de gopii, centru commercial, bloc locativ ), amplasament public sau rezidențial.    
Confidentialitatea datelor personale
Datele solicitate pe acest site sunt: numarul de telefon si adresa de email ale cliențelor, care vor fi folosite numai, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si oferta de preț.
   
Copyright
  Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
  
Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.