CERTIFICATE

În cadrul fiecărui proiect în derulare ActivCity are grijă la detalii şi mai ales, ca echipamentul oferit să coresspunda Normelor, Normativelor și standartelor recomandate de Institutului de Standartizare a Republicii Moldova pentru spațiiile publice de joacă și sport, care prin programul de adoptare a standardelor internaționale și europene în calitate de standarde moldovene, asigură referențialele necesare pentru a garanta securitatea activităților de distracție pentru tineri, adoliscenți și copii.

Echipamentul trebuie să corespundă normelor europene de siguranță EN 1176:2008 (2014) , iar disponibilitatea Certificatului de recunoaștere internațională TÜV-Rheinland (Germania), confirmă conformitatea și calitatea cea mai inaltă a produsului oferit de ActivCity.

Europenii în anul 1998 au adoptat standarde comune pentru producătorii elementelor de joacă pentru copii EN 1176.
Rușii în 2003 au adoptat cerințe similare în sistemul GOST (ГОСТ Р 52169-2003), ceea ce confirmă faptul că produsul a fost testat și îndeplinește toate cerințele de siguranță. GOST este un standard de stat care formulează cerințele statului pentru calitatea produselor, a lucrărilor și a serviciilor.
În Moldova, nu există încă o astfel de lege. Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor în anul 2016 a aprobat un COD PRACTIC ÎN Construcţii plane deschise sportive şi cultură fizică (CP S.01.09: 2016). Acest cod prevede cerinţele funcţionale cu privire la proiectarea și securitatea tipurilor de facilităţi sportive plane deschse, care include forme noi de activităţi sportive și de fitness, zonele de agreement pentru copii, gimnastică la bare – workout si petrecere activităților sportive pe terenurile utilizate în timpul verii.

ActivCity vine în întâmpinarea nevoilor Dvs. cu toate soluţiile de securitate pentru a materializa proiectul dvs în condiţii optime. Echipa noastră prestează servicii impecabile în ceea ce priveşte design-ul şi proiectarea spaţiului de joacă sau de agrement pe care îl doriţi, instalarea lui şi, nu în ultimul rând, vă oferim consultanţă în baza calificărilor şi a experienţei noastre acumulate în cei 17 ani de activitate, avem experienţă în construcţie, instalare şi menţinere a terenurilor sportive şi a terenurilor de joacă.

Noi proiectăm locurile de agrement, parcurile de joacă sau terenurile de sport în aşa fel încât dumneavoastră să fiţi mulţumit și ambientul şi peisagistica să fie echilibrate.


ActivCity este SOLUȚIA INTEGRATĂ de care aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră sportiv sau de agrement.